Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- 50 g di scalogno a pezzi
- 120 g di speck a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
- 60 g di vino bianco
-
820
g di acqua
nebo 820 g di brodo vegetale - 5 g di sale
- 200 g di mele a cubetti (1 cm)
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2256.5 kJ / 539.3 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 969.7 mg
Alternativní recepty
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Risotto con fichi e speck
40 min
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40 min
Risotto melone e speck
40 min
Risotto radicchio e uva
40 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Risotto zafferano e speck
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto alle castagne
30 min