Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tarator
- 30 g di gherigli di noci
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 250 g di cetrioli, pelati a pezzi
- 380 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 750.5 kJ / 179.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 335.3 mg
Alternativní recepty
Soufflé di pesce
1 Std.
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Polvere di funghi
10 Min
Patate dolci al forno con salse dip (cetriolini, mango, fagioli neri)
45 Min
Curry di patate, spinaci e piselli con pane chapati
1 Std. 25 Min
Gamberi croccanti con salsa cocktail e aioli vegan
45 Min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35 Min
Insalata messicana estiva
35 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Involtini primavera con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std.
Tortilla saporita
45 Min