
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tarator
- 30 g di gherigli di noci
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 250 g di cetrioli pelati a pezzi
- 380 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di peperoni rossi puliti e a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 179.3 kcal / 750.5 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Sodík
- 335.3 mg
Alternativní recepty
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40min
Ratatouille di verdure
1hod.
Crema di funghi al profumo di tartufo (vegan)
50min
Indivia con insalata Waldorf
30min
Menù: Panini ai funghi; zuppa di barbabietola, branzino al sale con verdure arrosto e zabaione alla vodka
1hod. 45min
Crema di barbabietole con crostini al formaggio e cipolle caramellate
50min
Harissa
25min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1hod.
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25min
Pasticcio di agnello e purea di patate
1hod. 40min
Ramen coreano con tofu
50min
Impasto per pizza di Kamut®
2hod.