Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tarator
- 30 g di gherigli di noci
- 2 - 3 spicchi di aglio
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 250 g di cetrioli, pelati a pezzi
- 380 g di yogurt greco bianco, non zuccherato
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 750.5 kJ / 179.3 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 335.3 mg
Alternativní recepty
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1h
Shakshuka (Crema di pomodori e peperoni con uova)
35min
Frittelle di banana
30min
Crumble estivo alla fragola e yogurt
20min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Insalata di surimi e verdure alla giapponese
15 min
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20min
Crema al limone con fragole
30min
Raita di carote e barbabietola
25min
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30min
Gratin di patate e sedano rapa con Emmental
1h 10min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min