Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino sardo stagionato a pezzi
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di pomodori maturi, pelati e a pezzi
nebo 800 g di pomodori pelati a pezzi - 5 pizzichi di sale
- 4 - 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 500 di brodo di carne o vegetale
- 4 uova
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di pane carasau
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 150 kJ / 68.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Lasagne di verza
2j 30 menit
Rösti di zucchine
1h
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Focaccia di patate in padella
1h
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Cannelloni alla zucca e provola
1 Std. 50 Min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Tortilla di patate (vegana)
30min
Fregola con le arselle
45min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2j 30 menit
Involtini di pollo e porri
55min