Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino sardo stagionato a pezzi
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di pomodori maturi, pelati e a pezzi
nebo 800 g di pomodori pelati a pezzi - 5 pizzichi di sale
- 4 - 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 500 di brodo di carne o vegetale
- 4 uova
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di pane carasau
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 150 kJ / 68.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Rösti alla bernese (TM6)
40min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1 godz. 30 min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 godz. 30 min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino (TM6)
40min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Melanzane alla messinese
30 min
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min
Insalata nizzarda
30 min
Pane a torciglione veloce
40min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Quiche di zucca ed erbette
1 godz. 30 min