
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino sardo stagionato a pezzi
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di pomodori maturi pelati e a pezzi
nebo 800 g di pomodori pelati a pezzi - 5 pizzichi di sale
- 4 - 5 foglie di basilico fresche lavate
- 500 di brodo di carne o vegetale
- 4 uova
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di pane carasau
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 68.5 kcal / 150 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 1.6 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Fregola con le arselle
45min
Taralli alle cipolle
3hod. 30min
Licurdia calabrese
1hod.
Anacardi speziati
30min
Panini bovoli
4hod.
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35min
Mesciua spezzina
1hod.
Lingue croccanti
45min
Focaccia alla curcuma
3hod. 30min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Ceci al pomodoro
40min