Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di foglie di bietola, a pezzi (4-5 cm)
-
100
g di pomodoro in scatola
nebo 100 g di pomodorini - 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di pinoli sgusciati leggermente tostati in padella
- 150 g di Feta
- 8 pomodorini, a metà
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1821.6 kJ / 435.4 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 55.1 g
- Tuk
- 18.2 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 619.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger di ceci al rosmarino
20min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Burger ceci e rucola
40min
Spaghetti alla checca
40min
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45min
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Ravioli alle noci con salsa allo Champagne
1h 30min
Plumcake salato pancetta e datteri
1h
Rustici alla carbonara
1h 30min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Fusilli alla curcuma e pancetta
30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min