Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo
- 4 dientes de ajo
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
200
g de caldo de pescado
nebo 200 g de agua con ½ cucharadita de sal
Fumet de marisco
- 250 g de gambas arroceras crudas
- 1 carabinero
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de agua
Sofrito
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate entero en conserva escurrido
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 tarros de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos (800 g)
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1534 kJ / 366 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Arroz caldoso
1h 15min
Potaje de vigilia
30 Min
Menú: Sopa de gambas con arroz. Rodaballo con almejas y verduras
1 Std. 20 Min
Menú: Sopa de gambas y berberechos con caballa a las hierbas
1h
Fabes con pulpo
45 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Alubias con gambas
20min
Fabes con almejas
30 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Arroz a banda
1h