Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de cilantro
- 60 g de epazote, sólo las hojas
- 60 g de quintoniles, sólo las hojas
- 60 g de quelite cenizo, sólo las hojas
- 1200 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 200 g de harina de maíz nixtamalizado
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de chile serrano
- 15 g de aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 827 kJ / 197 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Caldo de habas con nopales
9h
Mole de olla vegano
45min
Ponche
40min
Tinga de setas
25 Min
Entomatadas de jamaica
50min
Tamales de chocolate
1 Std. 10 Min
Chilacayotes rellenos con pipián
1 Std. 25 Min
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Hongos con epazote
20 Min