Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pasta de miso
- 30 g açúcar
-
1
c. sopa de mel
nebo 1 c. sopa de mirin -
2
c. sopa de vinho branco
nebo 2 c. sopa de saquê - 1 c. sopa de molho de soja
- 4 c. sopa de óleo de sésamo
- 4 filetes de peixe s/ pele (200 g cada aprox.)
-
200
g cogumelos shitake cortados em fatias (1 cm aprox.)
nebo 200 g cogumelos frescos cortados em fatias (1 cm aprox.) - 800 g grão-de-bico cozido, escorrido (500 g q prox.)
- 300 g água
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal
- 10 g gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
- 300 g feijão-verde redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2663 kJ / 636.5 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Sodík
- 1628.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate de três manteigas
1 Std. 40 Min
Sopa de melão
4 Std. 30 Min
Purê de batata doce e leite de coco
50min
Lombo Wellington com puré de batata, cenoura molho de vinho doce
2u. 40min
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3 Std. 5 Min
Pão sueco com salmão e couve marinada
2h
Húmus de aproveitamento de legumes
10 Min
Arroz selvagem com lombinho de porco e ameixa
45min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35min
Caldo de carne líquido
3hod. 50min
Esparregado da Sena
15 Min