Esparguete à Nerano

Esparguete à Nerano

4.6 8 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 doses

Suroviny

  • provolone cortado em pedaços
    200 g
  • azeite
    50 g
  • dente de alho (ver dica)
    1
  • curgete cortada em rodelas
    350 g
  • água
    700 g
  • sal
    1 c. chá de
  • esparguete
    350 g
  • Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1037 mg
Protein 25 g
Kalorie 2604 kJ / 622.4 kcal
Tuk 27.2 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 10.8 g
Sacharidy 68.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...