Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g onions, quartered
- 100 g celery, cut in pieces (5 cm)
- 20 g olive oil
- 200 g carrots, diced (5 mm)
- 250 g dried green split peas, rinsed
- 1200 g water
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1342 kJ / 319 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Red Lentil Soup
40 Min
Pea Soup
30 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Ratatouille
40 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min