Zařízení & příslušenství
Katův šleh
Příprava 5min.
Celkový 35min.
2 porce
Suroviny
-
300 gramů vepřového masa, bez kosti na nudličky (např. vepřové kýty)
-
½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
½ čajové lžičky soli
-
1 polévkové lžíce worcesterové omáčky
-
50 gramů nakládaných okurek
-
60 gramů cibule napůl
-
20 gramů oleje
-
½ červené papriky na proužky
-
150 gramů sterilovaného leča
-
½ čajové lžičky chilli pasty
-
25 gramů kečupu ostrého
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1345.1 mg
Protein
28.2 g
Kalorie
2464.1 kJ /
588.9 kcal
Tuk
44.9 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
13.9 g
Sacharidy
18.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1hod. 10min.
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1hod. 20min.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min.
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Bramboráky
45min.
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Sekaná s bramborami
1hod.
Gulášová polévka
1hod. 5min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.