Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

3.7 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
8 raciones

Suroviny

  • 175 g de agua
  • 300 g de harina de trigo
  • 1 cucharadita de sal
  • 60 g de aceite de oliva
  • 600 g de hojas de acelgas en trozos
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 50 g de cebolleta en trozos

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 454.9 mg
Protein 5.5 g
Kalorie 924 kJ / 220 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 32.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...