Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

3.7 3 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
8 raciones

Suroviny

  • de agua
    175 g
  • de harina de trigo
    300 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de hojas de acelgas en trozos
    600 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    4 - 5 ramitas
  • de cebolleta en trozos
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 220 kcal / 924 kJ
Protein 5.5 g
Tuk 8 g
Sacharidy 32.2 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sodík 454.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...