Kompatibilní verze
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 1550 g water
- 250 g jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms, halved
- 150 g broccoli, cut in florets
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- 10 g sesame oil
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 88.1 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 8.8 g
- Sodík
- 762.5 mg
Alternativní recepty
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min