Kompatibilní verze
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g carrots, unpeeled, cut in pieces (4 cm)
- 1550 g water
- 250 g jasmine rice
- 200 g fresh mushrooms, halved
- 150 g broccoli, cut in florets
- 1 garlic clove
- 20 g vegetable oil
- 100 g peanut butter
- 10 g sugar
- 30 g soy sauce
- 10 g sesame oil
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g red peppers, thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 150 g roasted cashew nuts, salted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 88.1 g
- Tuk
- 38.9 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 8.8 g
- Sodík
- 762.5 mg
Alternativní recepty
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min