Zařízení & příslušenství
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
new potatoes halved or quartered if large750 g
-
ground black pepper2 pinch
-
olive oil10 g
-
water500 g
-
frozen peas300 g
-
frozen baby broad beansfresh broad beans200 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh chives cut in pieces (2 cm)5 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
coconut yoghurt vegan (see tip)125 g
-
fresh watercress large stalks discarded50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
443 mg
Protein
12 g
Kalorie
1374 kJ /
328 kcal
Tuk
11 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant-based Kitchen
30 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min.
Supreme Plant Poke Bowl
1hod. 10min.
Vegetarian Chilli
35min.
Chickpea Pancakes
20min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min.
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min.
Green Goddess Quinoa Salad
40min.
Coconut and Spinach Dahl
50min.