
Zařízení & příslušenství
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
new potatoes halved or quartered if large750 g
-
olive oil10 g
-
dried oregano1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
water500 g
-
fresh broad beans200 g
-
frozen peas300 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh chives cut in pieces (2 cm)5 g
-
coconut yoghurt vegan (see tip)125 g
-
lemon juice, freshly squeezed20 g
-
fresh watercress large stalks discarded50 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
328 kcal /
1374 kJ
Protein
12 g
Tuk
11 g
Sacharidy
41 g
Nasycený tuk
7 g
Sodík
443 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Plant-based Kitchen
30 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko