Zařízení & příslušenství
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
smoked paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
new potatoes halved or quartered if large750 g
-
ground black pepper2 pinch
-
olive oil10 g
-
water500 g
-
frozen peas300 g
-
frozen baby broad beansfresh broad beans200 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh chives cut in pieces (2 cm)5 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
coconut yoghurt vegan (see tip)125 g
-
fresh watercress large stalks discarded50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
443 mg
Protein
12 g
Kalorie
1374 kJ /
328 kcal
Tuk
11 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Plant-based Kitchen
30 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1hod. 15min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min.
Supreme Plant Poke Bowl
1hod. 10min.
Vegetarian Chilli
35min.
Green Goddess Quinoa Salad
40min.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.