Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g onions, quartered
- 75 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 100 g red lentils
- 200 g roasted red peppers, preserved, drained, sliced
- 100 g sun-blush tomatoes
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g dried tagliatelle (see tip)
- 200 g kale, thick stalks removed, chopped
- 10 g vegan cheese, grated
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2680 kJ / 639 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 1344 mg
Alternativní recepty
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Vegetarian Chilli
35min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Pasta with Vegetable Ragout
45min