Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta

Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta

4.0 158 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • water for cooking pasta
  • fine sea salt
    1 tsp
  • onions quartered
    100 g
  • carrots cut in pieces (2 cm)
    75 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    75 g
  • fresh rosemary leaves only
    6 sprigs
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • roasted red peppers, preserved drained, sliced
    200 g
  • sun-blush tomatoes
    100 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)
    ½
    ½ tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled (see tip)
  • red lentils
    100 g
  • dried tagliatelle (see tip)
    300 g
  • kale thick stalks removed, chopped
    200 g
  • vegan cheese, grated
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1344 mg
Protein 22 g
Kalorie 2680 kJ / 639 kcal
Tuk 23 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 78 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...