
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh rosemary leaves only
- 100 g onions quartered
- 75 g carrots cut in pieces (2 cm)
- 75 g celery cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 100 g red lentils
- 200 g roasted red peppers, preserved drained, sliced
- 100 g sun-blush tomatoes
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g dried tagliatelle (see tip)
- 200 g kale thick stalks removed, chopped
- 10 g vegan cheese, grated
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 639 kcal / 2680 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 78 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 1344 mg
Alternativní recepty
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegetarian Chilli
35min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min