Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g aubergines, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 150 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 1000 g passata
- ½ tsp caster sugar
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 180 g extra virgin olive oil
- 50 g dairy-free spread, plus extra for greasing
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 500 g soya milk, unsweetened (see tip)
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3261.7 kJ / 779.6 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 74.9 g
- Tuk
- 49.1 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 12.9 g
- Sodík
- 1343.9 mg
Alternativní recepty
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min