Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita d'agnello
- 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 2 cucchiaini di sciroppo di melograno
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 1 ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 - 1 ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco, a piacere
- 1 cucchiaino di sale marino
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di pinoli, tostati
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 fogli di pasta fillo
- 3 cucchiai di burro fuso
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 300 g di yogurt naturale
- 1 cucchiaio di coriandolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 616 kJ / 147 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 189 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mandorle pelate (TM6)
5min
Spagnolette siciliane
1 Std. 15 Min
Cake pops di Natale
6hod.
Bibimbap (riso e manzo coreano)
1h 30min
Burro bianco allo champagne
20min
Cake pops miao
2 Std.
Praline di frutta secca e canditi
40min
Ma'amoul
2 Std.
Chimichurri - salsa alle erbe argentina
3h 10min
Udon con verdure
40min
Sfincione favarese
3hod.
Baguette salsiccia e cime di rapa
6hod.