
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di noci
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 50 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Cassoulet di fagioli
- 20 g olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio a metà
- 200 g di cipolla a spicchi
- 120 g di carote pelate e a pezzi (2 cm)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 100 g di fagioli cannellini secchi (peso da secco), ammollati per 10 ore
- 100 g di fagioli borlotti secchi (peso da secco), ammollati per 10 ore
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- 200 g di brodo vegetale
- 1 ½ cucchiaino di origano secco
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 631 kcal / 2638 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 604 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lievito madre disidratato
24hod. 10min
Tofu
18hod. 30min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1hod. 25min
Pane di soia con i semi (vegan)
5hod.
Pectina
55min
Quinoa germogliata con verdure raw
51hod. 25min
Formaggio vegano
6hod. 40min
Decotto stimolante di mela, fragole e spezie
35min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5hod. 15min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1hod. 40min
Riso pilaf boliviano
55min
Soda Bread (pane irlandese)
45min