Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di noci
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 50 g di gherigli di noci
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Cassoulet di fagioli
- 20 g olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio a metà
- 200 g di cipolla a spicchi
- 120 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 100 g di fagioli cannellini secchi (peso da secco), ammollati per 10 ore
- 100 g di fagioli borlotti secchi (peso da secco), ammollati per 10 ore
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 400 g di passata di pomodoro
- 200 g di brodo vegetale
- 1 ½ cucchiaino di origano secco
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2638 kJ / 631 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 17 g
- Sodík
- 604 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bevanda di soia e sesamo
12u. 45min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 min
Panzanella d'inverno con fagioli bianchi
40 Min
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40 Min
Melanzane al miso sottovuoto
2h 45min
Crostello
4 Std.
Insalata di lenticchie verdi, arance e zenzero
40 Min
Pasta al forno con seitan e carciofi
1 godz. 10 min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15 Min
Topinambur alla menta sottovuoto
2 godz. 10 min
Formaggio alle noci
20 Std. 30 Min
Budino uova e latte al caramello
1h 30 min