Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
- 80 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 - 2 rametti di timo fresco le foglioline
- 150 g di panna, qualsiasi tipo
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 663.6 kJ / 158.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 267.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambella noci e caffè al Varoma
2j 30 menit
Torta al cioccolato al Varoma
2h
Gratin di patate con Affettatutto Bimby (TM6)
1h 10min
Ratatouille galette con Affettatutto Bimby®
1h 30min
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45min
Crackers al pistacchio
30min
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2h
Bignè con crema di asparagi
1h 30min
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Cocktail estivo analcolico
15 min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1h 30min
Patate gratinate al formaggio
2h