Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di patate sbucciate, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
- 80 g di Parmigiano Reggiano in un unico pezzo che si inserisca nella parte stretta del foro dell'Affettatutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 1 - 2 rametti di timo fresco le foglioline
- 150 g di panna, qualsiasi tipo
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 663.6 kJ / 158.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 267.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Baguette ripiene
5 Std.
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Insalata di patate alla greca (TM6)
1 Std.
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15 Min
Madeleine salate salame e verdure
35 Min
Insalata di patate alla greca
1 Std.
Insalata di finocchi e arance
10 Min
Patate schiacciate al forno
1 Std.
Insalata di pollo e avocado
30 Min
Patate gratinate al formaggio
2 Std.