Tumis Jamur

Tumis Jamur

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porsi

Suroviny

  • air dibagi
    900 g
  • kecap asin tamari sesuai selera
    55 g
  • maizena
    1 sdm
  • dark brown sugar
    1 sdm
  • pasta kaldu sayur
    1 sdt
  • daun bawang potong kecil-kecil, tambahkan untuk hiasan
    85 g
  • jahe segar diiris
    3 cm
  • siung bawang putih
    2
  • bubuk bumbu ngo hiong
    ½ sdt
  • flake cabai kering
    ¼ sdt
    1 cabai merah kering
  • jamur (misalnya kancing, shiitake, terompet, cremini, tiram raja), diiris
    300 g
  • minyak zaitun ekstra virgin
    30 g
  • garam
    ½ sdt
  • beras
    200 g
  • zukini diiris potong kecil-kecil (2cm)
    100 g
  • wortel dijulien
    100 g
  • sawi putih diiris (1cm)
    100 g
  • jagung muda (volitelně) dikeringkan
    85 g
  • kecambah kacang kedelai
    85 g
  • minyak wijen, dipanggang
  • biji wijen untuk hiasan
  • cabai merah kering (volitelně) untuk hiasan
    4

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 1161.3 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 1686.1 kJ / 403 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 4.9 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 62.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše