Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de gruyère, coupé en morceaux
- 300 g d'épinards surgelés
- 30 g de fécule de pomme de terre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 80 g de jaune d'œuf
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 120 g de blanc d'œuf
- 2 tranches de jambon serrano
- 6 tomates cerise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 880.3 kJ / 211.3 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 717.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35 Min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min.
Soufflés épicés aux courgettes
1h
Chaussons salés à la caponata
Keine Bewertungen
Pita épinards et feta
2h 25min
Ragoût aux épinards, au porc et au poisson fumé
45 min
Roulés de poireau farcis au poulet
55 Min
Galettes d'épeautre aux carottes
50 min.
Quiche petits pois et carottes
3 Std. 20 Min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1 Std. 15 Min
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40 Min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h