Soufflé épinards-jambon

Soufflé épinards-jambon

4.5 23 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
6 portions

Suroviny

  • 160 g de gruyère coupé en morceaux
  • 300 g d'épinards surgelés
  • 30 g de fécule de pomme de terre
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 80 g de jaune d'œuf
  • 3 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 120 g de blanc d'œuf
  • 2 tranches de jambon serrano
  • 6 tomates cerise

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 717.7 mg
Protein 14.7 g
Kalorie 880.3 kJ / 211.3 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 6.7 g
Sacharidy 6.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...