Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de gruyère, coupé en morceaux
- 300 g d'épinards surgelés
- 30 g de fécule de pomme de terre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 80 g de jaune d'œuf
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 120 g de blanc d'œuf
- 2 tranches de jambon serrano
- 6 tomates cerise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 880.3 kJ / 211.3 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 717.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche courgette-épinard à la feta
30 min
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35 min
Tourte aux blettes
2h 20 min
Pita épinards et feta
2u. 25min
Quiche aux épinards et au saumon
35 min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40 min
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 min
Boulettes courgette-mozzarella
45 min
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
1sa 35 dk
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50 min
Tarte tatin carotte et ricotta
3h 20 min