Soufflé épinards-jambon
TM6 TM5

Soufflé épinards-jambon

4.6 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 160 g de gruyère, coupé en morceaux
  • 300 g d'épinards surgelés
  • 30 g de fécule de pomme de terre
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 80 g de jaune d'œuf
  • 3 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 120 g de blanc d'œuf
  • 2 tranches de jambon serrano
  • 6 tomates cerise

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
880.3 kJ / 211.3 kcal
Protein
14.7 g
Sacharidy
6.7 g
Tuk
13.8 g
Nasycený tuk
6.7 g
Vláknina
1.7 g
Sodík
717.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty