Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di polpa di zucca Delica, a fette (spessore 1 cm)
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglie di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 uovo
- 50 di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Taleggio a cubetti
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 204.2 kJ / 48.8 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 116.2 mg
Alternativní recepty
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30min
Burger di zucchine
1h
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15 min
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3 godz. 50 min