
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 placas de lasaña secas precocidas para remojar (p.ej. El Pavo®)
- 50 g de queso curado
- 200 g de pimientos del piquillo escurridos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de orégano seco
- 300 g de morcilla de Burgos (pelada y en trozos)
- 50 g de piñones
- 300 g de leche
- 10 g de mantequilla
- 25 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 716 kcal / 2993 kJ
- Protein
- 22.08 g
- Tuk
- 55.9 g
- Sacharidy
- 30.85 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Croquetones de picadillo de chorizo
9hod. 15min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1hod. 5min
Croquetas de otoño con boletus
2hod. 45min
Empanada de setas al cabrales
4hod.
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1hod.
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30min
Pudin de pescado
2hod. 15min
Patatas a la riojana
40min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9hod. 30min
Canelones de pollo con salsa de piquillo
2hod. 10min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9hod. 15min