Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 placas de lasaña secas precocidas para remojar (p.ej. El Pavo®)
- 50 g de queso curado
- 200 g de pimientos del piquillo escurridos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de orégano seco
- 300 g de morcilla de Burgos (pelada y en trozos)
- 50 g de piñones
- 300 g de leche
- 10 g de mantequilla
- 25 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2993 kJ / 716 kcal
- Protein
- 22.08 g
- Sacharidy
- 30.85 g
- Tuk
- 55.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Croquetones de picadillo de chorizo
9h 15min
Patatas a la riojana
40min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 godz.
Costrada griega
50min
Calamares en su tinta
1h 5 min
Cardo a la cerveza
25min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 godz. 30 min
Patatas con salsa de cabrales
50min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Fideuá negra de calamares
45 min
Quesada pasiega
45 min