Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 100 g de trigo sarraceno en grano
- 200 g de leche
- 20 g de levadura prensada fresca
- ¼ de cucharadita de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 1 huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 20 g de aceite
Tartar de salmón
- 2 ramitas de eneldo fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- 40 g de chalota
- 150 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (calidad de sushi) en trozos
- 150 g de salmón ahumado en trozos
- 35 g de zumo de limón
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1 cucharada de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 15 g de alcaparras
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 815.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartare
30 min
Tartar de buey
10 Min
Guacamole
10 Min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Tartar thai de salmón
45min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Mejillones al curry
30 min
Flores de alcachofa
2h