Grøntsags-mandelcrumble

Grøntsags-mandelcrumble

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 7hod.
6 portioner

Suroviny

Mandelsmør
  • mandler, ristede og usaltede (se tip)
    300 g
  • salt
    1 knivspids
Mandelmælk
  • mandler, med skind gennemblødte i vand i 6 timer og derefter drænet
    100 g
  • vand
    500 g
Crumble
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • fuldkornsmel
    100 g
Dampede grøntsager og samling
  • vand
    500 g
  • kogekartofler (fx Charlotte, babykartofler), skrællede, skåret i skiver (1 cm)
    600 g
  • blomkålsbuketter (3-4 cm)
    500 g
  • grønne ærter, friske
    500 g
    ærter, frost
  • vegetabilsk olie til smøring
    1 spsk
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • muskatnød, stødt
    ½ tsk

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 942 mg
Protein 17 g
Kalorie 1775 kJ / 424 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 13 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše