Zařízení & příslušenství
Vegansk svampebowl
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portioner
Suroviny
-
champignoner, friske skåret i skiver250 g
-
quinoa300 g
-
olivenolie60 g
-
riseddike30 g
-
soyasauce80 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk40 g
-
ristede sesamfrø2 tsk
-
løg skåret i tern220 g
-
gulerødder skåret i skiver (1-2 cm)130 g
-
fed hvidløg1
-
vand750 g
-
salt1 tsk
-
rødløg½ - 1
-
agurk150 g
-
cherrytomater12
-
edamamebønner, frosneasparges100 g
-
majs, dåse160 g
-
babyspinat, frisk efter smag120 - 150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1542 mg
Protein
19 g
Kalorie
2662 kJ /
636 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
11 g
Nasycený tuk
4.5 g
Sacharidy
75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Grøn bevidsthed
24 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Blomkåls tikka masala
30min.
Gulerods- og sellerisuppe
45min.
Svampebolognese med courgette-nudler
Žádné hodnocení
Græskartærte
Žádné hodnocení
Tortilla med courgette og falafler
25hod. 30min.
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Žádné hodnocení
Spicy aubergine med bulgur
Žádné hodnocení
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Žádné hodnocení
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Žádné hodnocení
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Bagt mac and cheese med grøntsager
Žádné hodnocení
Galette med ost og tofudressing
Žádné hodnocení