Asperges en zalm met Hollandaisesaus

Asperges en zalm met Hollandaisesaus

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porties

Suroviny

  • water
    600 g
  • witte asperges geschilt
    800 g
  • verse zalmfilets (± 130 g elk)
    4
  • boter in stukken
    200 g
  • eierdooiers
    2
  • citroensap
    2 el
  • zout
    2 snuifjes
  • gemalen witte peper
    2 snuifjes

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 728.3 mg
Protein 44.3 g
Kalorie 3140.8 kJ / 757.8 kcal
Tuk 62.3 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 33.5 g
Sacharidy 2.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...