Kompatibilní verze
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 62.3 g
- Nasycený tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 728.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zomerse pastasalade
30 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Waterzooi van kip
1h
Vichyssoise met pasta
35min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Keine Bewertungen
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Gegratineerde coquilles
25 Min