Kompatibilní verze
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 62.3 g
- Nasycený tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 728.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koken van basmatirijst
35 λεπτ.
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1ωρ. 30 λεπτ.
Uiensoep
1ωρ.
Koken van jasmijnrijst
35 λεπτ.
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Mallorcaanse vissoep
40 λεπτ.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 λεπτ.
Zoetzure varkensribbetjes
40 λεπτ.
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 λεπτ.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Žádné hodnocení
Chili con carne
40 λεπτ.