
Kompatibilní verze
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 800 g witte asperges geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 757.8 kcal / 3140.8 kJ
- Protein
- 44.3 g
- Tuk
- 62.3 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 33.5 g
- Sodík
- 728.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1hod. 5min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Kimchi
Žádné hodnocení
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Slowcooken kalfsstoofpot
2hod. 10min
Romige courgettensoep
35min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2hod. 40min
Sous-vide teriyaki zalm
1hod. 20min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min