Kompatibilní verze
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g water
- 800 g witte asperges, geschilt
- 4 verse zalmfilets (± 130 g elk)
- 200 g boter, in stukken
- 2 eierdooiers
- 2 el citroensap
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 62.3 g
- Nasycený tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 728.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Koolstoofpot met kalkoen
Žádné hodnocení
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Chocolade rijstpudding
1h 5 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Zalm met venkel
40 min