![Polenta s hříbky Polenta s hříbky](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2155f170e35d7d2c974c4fe51c963f6/Derivates/70a037605639149f9b56ce21f79f66ae1577db08.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu
- 30 gramů sušených hříbků
- vařící voda, na zalití hub
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů čerstvých hříbků
- 30 gramů olivového oleje
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané
- 500 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 125 gramů kukuřičné mouky
- 20 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7304 kJ / 1745.7 kcal
- Protein
- 73 g
- Sacharidy
- 165.3 g
- Tuk
- 93.9 g
- Nasycený tuk
- 42 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Sodík
- 3988.1 mg
Alternativní recepty
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Žádné hodnocení
Veganský zeleninový koláč s cizrnovou moukou
1h 5min
Závin s červeným zelím a hruškami
2h 40min
Polévka z kopřiv
40 Min
Cannelloni s květákem a salsicciou
1h 20min
Tabouleh s boby
50 Min
Čočka na kari s dýní v páře
1 Std. 15 Min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 Std. 45 Min
Šťavnatý polentový nákyp s jablky (bez lepku)
1h 25 min
Trhanec s rebarborou
50 Min
Vařené jáhly
45 Min
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1 Std. 40 Min