Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu
- 30 gramů sušených hříbků
- vařící voda, na zalití hub
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů čerstvých hříbků
- 30 gramů olivového oleje
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané
- 500 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 125 gramů kukuřičné mouky
- 20 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7304 kJ / 1745.7 kcal
- Protein
- 73 g
- Sacharidy
- 165.3 g
- Tuk
- 93.9 g
- Nasycený tuk
- 42 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Sodík
- 3988.1 mg
Alternativní recepty
Thajská tomyum zoodle polévka
45 Min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 Min
Červené rybí kari
30 Min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 Min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 Min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Brak ocen
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1h 45min
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1 Std. 30 Min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30 Min
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1h 45min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 Min
Zeleninové vafle s tvarohem
20min