Zařízení & příslušenství
Polenta s hříbky
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů parmazánu
-
30 gramů sušených hříbků
-
vařící voda na zalití hub
-
50 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
200 gramů čerstvých hříbků
-
30 gramů olivového oleje
-
3 snítky hladkolisté petržele jen lístky, nasekané
-
500 gramů mléka
-
1 čajová lžička soli
-
125 gramů kukuřičné mouky
-
20 gramů másla
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
3988.1 mg
Protein
73 g
Kalorie
7304 kJ /
1745.7 kcal
Tuk
93.9 g
Vláknina
14.4 g
Nasycený tuk
42 g
Sacharidy
165.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houby podle Markéty Hrubešové
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Quinoa bowl salát Green Goddess
1hod.
Červené rybí kari
30min.
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45min.
Pomalu vařené telecí stew
Žádné hodnocení
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Žádné hodnocení
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Veganská aquafaba Pavlova
Žádné hodnocení
Lososová polévka s koprem
35min.
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16hod. 20min.
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min.
Čočkovo-dýňový guláš
1hod.
Dal makhani
13hod. 20min.