Zařízení & příslušenství
Polenta s hříbky
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů parmazánu
-
30 gramů sušených hříbků
-
vařící voda na zalití hub
-
50 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
200 gramů čerstvých hříbků
-
30 gramů olivového oleje
-
3 snítky hladkolisté petržele jen lístky, nasekané
-
500 gramů mléka
-
1 čajová lžička soli
-
125 gramů kukuřičné mouky
-
20 gramů másla
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
3988.1 mg
Protein
73 g
Kalorie
7304 kJ /
1745.7 kcal
Tuk
93.9 g
Vláknina
14.4 g
Nasycený tuk
42 g
Sacharidy
165.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houby podle Markéty Hrubešové
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min.
Polenta s čedarem
15min.
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1hod. 15min.
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1hod. 30min.
Indický sýr panýr (Paneer)
4hod. 5min.
Ječná mouka
5min.
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min.
Špenátové vafle s krémem z gorgonzoly, hroznovým vínem a ořechy
55min.
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1hod. 45min.
Kašmírská rýže
30min.
Šťavnatý polentový nákyp s jablky (bez lepku)
1hod. 25min.
Dýňové noky (bez lepku)
50min.