Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu
- 30 gramů sušených hříbků
- vařící voda, na zalití hub
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů čerstvých hříbků
- 30 gramů olivového oleje
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané
- 500 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 125 gramů kukuřičné mouky
- 20 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7304 kJ / 1745.7 kcal
- Protein
- 73 g
- Sacharidy
- 165.3 g
- Tuk
- 93.9 g
- Nasycený tuk
- 42 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Sodík
- 3988.1 mg
Alternativní recepty
Mexický quinoa salát
30min
Kokosový RAW bar
14h 25min
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2u. 5min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Tuňákové kuličky s ricottou
20min
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30min
Špaldová galette s červenou řepou
2h
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Šťavnatý polentový nákyp s jablky (bez lepku)
1 Std. 25 Min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1 Std. 25 Min
Mug cake s ricottou a borůvkami
25min