Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu
- 30 gramů sušených hříbků
- vařící voda, na zalití hub
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů čerstvých hříbků
- 30 gramů olivového oleje
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané
- 500 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 125 gramů kukuřičné mouky
- 20 gramů másla
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 7304 kJ / 1745.7 kcal
- Protein
- 73 g
- Sacharidy
- 165.3 g
- Tuk
- 93.9 g
- Nasycený tuk
- 42 g
- Vláknina
- 14.4 g
- Sodík
- 3988.1 mg
Alternativní recepty
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 Min
Mexický rozmarýnový punč
10min
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1 Std. 30 Min
Špenátové špecle se sýrem
20 Min
Banana bread mug cake
10min
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1 Std. 45 Min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1 Std.
Veganská houbová polévka s lilkem a divokou rýží a opečeným chlebem
45 Min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 Min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 Min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 Min
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1 Std. 45 Min