Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem

Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem

2.5 2 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 4hod. 30min
4 porce

Suroviny

Ořechové pesto
  • sýra pecorino romano na kousky
    50 gramů
  • loupaných vlašských ořechů
    50 gramů
  • čerstvé petržele jen lístky
    50 gramů
  • olivového oleje
    100 gramů
  • soli
    1 špetka
  • mletého černého pepře
    1 špetka
Fazolový cassoulet
  • olivového oleje
    20 gramů
  • stroužky česneku na půl
    3
  • žluté cibule na klínky
    200 gramů
  • mrkve na kousky (2 cm)
    120 gramů
  • celeru na kousky (2 cm)
    60 gramů
  • fazolí haricot (váha suchých fazolí, přes noc namočených)
    100 gramů
    100 gramů sušených máslových fazolí, (přes noc namočených)
  • sekaných rajčat v plechovce
    400 gramů
  • rajčatového protlaku
    400 gramů
  • zeleninového vývaru
    200 gramů
  • sušeného oregana
    1 ½ čajové lžičky
  • soli
    1 čajová lžička

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 631 kcal / 2638 kJ
Protein 20 g
Tuk 45 g
Sacharidy 28 g
Vláknina 17 g
Nasycený tuk 8 g
Sodík 604 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...