
Zařízení & příslušenství
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 30min.
4 porce
Suroviny
Ořechové pesto
-
50 gramů sýra pecorino romano na kousky
-
50 gramů loupaných vlašských ořechů
-
50 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
100 gramů olivového oleje
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Fazolový cassoulet
-
20 gramů olivového oleje
-
3 stroužky česneku na půl
-
200 gramů žluté cibule na klínky
-
120 gramů mrkve na kousky (2 cm)
-
60 gramů celeru na kousky (2 cm)
-
100 gramů fazolí haricot (váha suchých fazolí, přes noc namočených)
-
400 gramů sekaných rajčat v plechovce
-
400 gramů rajčatového protlaku
-
200 gramů zeleninového vývaru
-
1 ½ čajové lžičky sušeného oregana
-
1 čajová lžička soli
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
631 kcal /
2638 kJ
Protein
20 g
Tuk
45 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
17 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
604 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Mexické fazole s krustou z polenty
1hod.
Panellets
11hod. 20min
Hummus
5min
Pečené bramborové mističky se zeleninovou náplní
Žádné hodnocení
Fazolové pyré
15min
Falafel v pita chlebu (r’gaif) s omáčkou tahini
1hod. 25min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min
Veganský nářez na způsob sýra
6hod. 40min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min
Vege burger s marinovaným tofu
1hod. 30min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min