Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
TM6

Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Ořechové pesto

  • 50 gramů sýra pecorino romano, na kousky
  • 50 gramů loupaných vlašských ořechů
  • 50 gramů čerstvé petržele, jen lístky
  • 100 gramů olivového oleje
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka mletého černého pepře

Fazolový cassoulet

  • 20 gramů olivového oleje
  • 3 stroužky česneku, na půl
  • 200 gramů žluté cibule, na klínky
  • 120 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
  • 60 gramů celeru, na kousky (2 cm)
  • 100 gramů fazolí haricot (váha suchých fazolí, přes noc namočených)
    nebo 100 gramů sušených máslových fazolí (přes noc namočených)
  • 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
  • 400 gramů rajčatového protlaku
  • 200 gramů zeleninového vývaru
  • 1 ½ čajové lžičky sušeného oregana
  • 1 čajová lžička soli

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2638 kJ / 631 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
28 g
Tuk
45 g
Nasycený tuk
8 g
Vláknina
17 g
Sodík
604 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 73 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty