
Zařízení & příslušenství
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
Příprava 15min
Celkový 4hod. 30min
4 porce
Suroviny
Ořechové pesto
-
sýra pecorino romano na kousky50 gramů
-
loupaných vlašských ořechů50 gramů
-
čerstvé petržele jen lístky50 gramů
-
olivového oleje100 gramů
-
soli1 špetka
-
mletého černého pepře1 špetka
Fazolový cassoulet
-
olivového oleje20 gramů
-
stroužky česneku na půl3
-
žluté cibule na klínky200 gramů
-
mrkve na kousky (2 cm)120 gramů
-
celeru na kousky (2 cm)60 gramů
-
fazolí haricot (váha suchých fazolí, přes noc namočených)100 gramů
-
sekaných rajčat v plechovce400 gramů
-
rajčatového protlaku400 gramů
-
zeleninového vývaru200 gramů
-
sušeného oregana1 ½ čajové lžičky
-
soli1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
631 kcal /
2638 kJ
Protein
20 g
Tuk
45 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
17 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
604 mg