Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ořechové pesto
- 50 gramů sýra pecorino romano, na kousky
- 50 gramů loupaných vlašských ořechů
- 50 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 100 gramů olivového oleje
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Fazolový cassoulet
- 20 gramů olivového oleje
- 3 stroužky česneku, na půl
- 200 gramů žluté cibule, na klínky
- 120 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 60 gramů celeru, na kousky (2 cm)
-
100
gramů fazolí haricot (váha suchých fazolí, přes noc namočených)
nebo 100 gramů sušených máslových fazolí (přes noc namočených) - 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 400 gramů rajčatového protlaku
- 200 gramů zeleninového vývaru
- 1 ½ čajové lžičky sušeného oregana
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2638 kJ / 631 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 17 g
- Sodík
- 604 mg
Alternativní recepty
Hummus s pečenou paprikou
5 dk
Hrušky v červeném víně
3u. 20min
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50min
Ořechové briošky
1 Std. 30 Min
Pohankovo-datlové kuličky
24 Std. 20 Min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Hummus z červené řepy
10min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1小时 35 分钟
Marocké jehněčí s kuskusem
Žádné hodnocení
Artyčokový dip s tofu
10min
Caponata
30min
Ratatouille
40min