Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- ½ stroužku česneku
- 2 snítky čerstvé petržele
- 250 gramů tuňáka konzervovaného v oleji, okapaného
- 150 gramů sýru ricotta
- 2 vejce
- 75 - 100 gramů strouhanky, plus podle potřeby na obalení
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky pepře, bílého, mletého, podle chuti
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 168 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Křehký koláč s tuňákem, čerstvým sýrem a rajčaty
50min
Rybí míčky
35min
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1 Std. 10 Min
Krůtí lízátka s rajčatovou omáčkou
50min
Lososové rizoto s fenyklem
25 Min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30min
Placka plněná mozzarelou
50min
Rizoto s kari a mrkví
30min
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 Min