Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů parmazánu, na kousky (2-3 cm)
- ½ stroužku česneku
- 2 snítky čerstvé petržele
- 250 gramů tuňáka konzervovaného v oleji, okapaného
- 150 gramů sýru ricotta
- 2 vejce
- 75 - 100 gramů strouhanky, plus podle potřeby na obalení
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky pepře, bílého, mletého, podle chuti
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 168 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Placka plněná mozzarelou
50min
Polenta s hříbky
55min
Bylinkové pesto s burratou
15min
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1h 30min
Fermentovaná mrkev
60 Std. 30 Min
Čokoládový marquise
2h 10min
Sýrové suflé
50min
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1h 45min
Mug cake s ricottou a borůvkami
25 min
Kukuřičné placičky
30min
Placky s bylinkovým máslem
35 Min
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1h 30min