Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 5 g de sel
- 100 g de beurre, ramolli
La crème pâtissière et le montage
- 250 g de lait, et 2 c. à soupe
- ½ gousse de vanille
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 25 g de fécule de maïs
- 10 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de beurre
- 100 g de pépites de chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1605 kJ / 385 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Spritz au chocolat
50 min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Bretzel à la crème pâtissière au beurre de cacahuète et chocolat
1h 15 min
Napolitain
4 Std. 20 Min
Baguette viennoise
2h 30 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche feuilletée
5h
Brioche suisse béchamel-saumon
2h
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min