
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g muslinger skrubbede og afskæggede
- 2 fed hvidløg
- 80 g skalotteløg skrællet og skåret i halve
- 50 g smør, saltet
- 200 g fennikel, frisk trimmet og skåret i tynde skiver
- 50 g Pernod (se tip)
- 50 g fløde, 35 %
- 1 knivspids salt efter smag
- 1 knivspids sort peber, stødt efter smag
- 1 - 2 kviste bredbladet persille, frisk blade groft hakket, til servering
- Nutriční hodnoty
- na 4 portioner
- Kalorie
- 1658.3 kcal / 6965 kJ
- Protein
- 165.7 g
- Tuk
- 82.4 g
- Sacharidy
- 59.7 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 42.3 g
- Sodík
- 5869.4 mg