Røgede muslinger med Pernodsauce

Røgede muslinger med Pernodsauce

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portioner

Suroviny

  • muslinger skrubbede og afskæggede
    1000 g
  • fed hvidløg
    2
  • skalotteløg skrællet og skåret i halve
    80 g
  • smør, saltet
    50 g
  • fennikel, frisk trimmet og skåret i tynde skiver
    200 g
  • Pernod (se tip)
    50 g
  • fløde, 35 %
    50 g
  • salt efter smag
    1 knivspids
  • sort peber, stødt efter smag
    1 knivspids
  • bredbladet persille, frisk blade groft hakket, til servering
    1 - 2 kviste

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portioner

Sodík 5869.4 mg
Protein 165.7 g
Kalorie 6965 kJ / 1658.3 kcal
Tuk 82.4 g
Vláknina 8.4 g
Nasycený tuk 42.3 g
Sacharidy 59.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše