Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- 1600 g water
- 650 g bloemige aardappelen, klein (4-5 cm)
- 3 tl zout
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika
- 1 el tomatenpuree
- 10 g olijfolie
- 80 g tonijn, uit blik
- 20 g ontpitte olijven
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 eierdooier
- 2 eieren
- 14 mozzarella bolletjes
- 100 g panko paneermeel
- 100 g bakolie
- Nutriční hodnoty
- na 14 porties
- Kalorie
- 26656 kJ / 6370.9 kcal
- Protein
- 370.4 g
- Sacharidy
- 227.3 g
- Tuk
- 443.8 g
- Nasycený tuk
- 199.1 g
- Vláknina
- 21.3 g
- Sodík
- 16858.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognesesaus
1h 15 min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15 min
Sacher taart
3小时
Azteca taart
1h
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Granaatappel Mojito
10 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met frangipane
50min