Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- 1600 g water
- 650 g bloemige aardappelen, klein (4-5 cm)
- 3 tl zout
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika
- 1 el tomatenpuree
- 10 g olijfolie
- 80 g tonijn, uit blik
- 20 g ontpitte olijven
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 eierdooier
- 2 eieren
- 14 mozzarella bolletjes
- 100 g panko paneermeel
- 100 g bakolie
- Nutriční hodnoty
- na 14 porties
- Kalorie
- 26656 kJ / 6370.9 kcal
- Protein
- 370.4 g
- Sacharidy
- 227.3 g
- Tuk
- 443.8 g
- Nasycený tuk
- 199.1 g
- Vláknina
- 21.3 g
- Sodík
- 16858.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Žádné hodnocení
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Lactosevrije tiramisu
Žádné hodnocení
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Cheesecake
1h 30min
Levercake
Žádné hodnocení
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min