Zařízení & příslušenství
Veracruz-ris med fisk
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portioner
Suroviny
-
ris250 g
-
hvid fisk, fileter (fx rødspætte), uden skind, uden ben, skåret i stykker250 g
-
gulerødder skåret i stykker100 g
-
hvidkål skåret i stykker150 g
-
olivenolie100 g
-
tomater i kvarte300 g
-
løg halveret80 g
-
fed hvidløg4
-
1 jalapeño, halveretchili, serrano halveret1
-
æblecidereddike2 spsk
-
sorte oliven, udstenede100 g
-
kapers20 g
-
persille, frisk kun blade5 kviste
-
timian, frisk kun blade3 kviste
-
fiskebouillon, terning (til 0,5 l) efter smag1 - 2
-
salt eller efter smag¼ tsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
14.3 g
Kalorie
1748 kJ /
418 kcal
Tuk
29.3 g
Sacharidy
24.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hvid fisk
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení