Veracruz-ris med fisk

Veracruz-ris med fisk

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portioner

Suroviny

  • ris
    250 g
  • hvid fisk, fileter (fx rødspætte), uden skind, uden ben, skåret i stykker
    250 g
  • gulerødder skåret i stykker
    100 g
  • hvidkål skåret i stykker
    150 g
  • olivenolie
    100 g
  • tomater i kvarte
    300 g
  • løg halveret
    80 g
  • fed hvidløg
    4
  • chili, serrano halveret
    1
    1 jalapeño, halveret
  • æblecidereddike
    2 spsk
  • sorte oliven, udstenede
    100 g
  • kapers
    20 g
  • persille, frisk kun blade
    5 kviste
  • timian, frisk kun blade
    3 kviste
  • fiskebouillon, terning (til 0,5 l) efter smag
    1 - 2
  • salt eller efter smag
    ¼ tsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 14.3 g
Kalorie 1748 kJ / 418 kcal
Tuk 29.3 g
Sacharidy 24.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše