Torsk med hvidløgskaramelsauce

Torsk med hvidløgskaramelsauce

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portioner

Suroviny

  • torskefileter uden ben (ca. 100 g hver)
    4
  • vand
    450 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    200 g
  • fed hvidløg
    15
  • cayennepeber, stødt
    3 knivspidser
  • spinatblade, friske
    300 g
  • salt
    ⅛ tsk
  • flydende karamel
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21.7 g
Kalorie 2437 kJ / 583 kcal
Tuk 51.4 g
Sacharidy 8.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše