Zařízení & příslušenství
Havaborre med rosiner og pinjekerner
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portioner
Suroviny
-
rosiner100 g
-
pinjekerner50 g
-
olivenolie plus ekstra til stegning50 g
-
havaborrefileter udbenede (ca. 100 g hver)6
-
løg i kvarte120 g
-
fed hvidløg3
-
spinatblade, friske500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
23.8 g
Kalorie
1799 kJ /
430 kcal
Tuk
27.1 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hvid fisk
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení