Havaborre med rosiner og pinjekerner

Havaborre med rosiner og pinjekerner

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portioner

Suroviny

  • rosiner
    100 g
  • pinjekerner
    50 g
  • olivenolie plus ekstra til stegning
    50 g
  • havaborrefileter udbenede (ca. 100 g hver)
    6
  • løg i kvarte
    120 g
  • fed hvidløg
    3
  • spinatblade, friske
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 23.8 g
Kalorie 1799 kJ / 430 kcal
Tuk 27.1 g
Sacharidy 22.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše