Sej- og korianderfiskefrikadeller med savoy-ris

Sej- og korianderfiskefrikadeller med savoy-ris

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portioner

Suroviny

Fiskefrikadeller
  • korianderblade, friske
    15 g
  • fed hvidløg
    3
  • olivenolie plus ekstra til stegning
    50 g
  • sejfileter skåret i stykker
    500 g
  • vand
    500 g
  • salt
    1 tsk
  • rasp
    400 g
Savoy-ris
  • olivenolie
    30 g
  • fed hvidløg
    2
  • savoykål skåret i stykker
    150 g
  • salt
    1 tsk
  • ris, langkornet
    250 g
  • vand
    800 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 25.3 g
Kalorie 1741 kJ / 416 kcal
Tuk 15.6 g
Sacharidy 43.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše