Zařízení & příslušenství
Sej- og korianderfiskefrikadeller med savoy-ris
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
6 portioner
Suroviny
Fiskefrikadeller
-
korianderblade, friske15 g
-
fed hvidløg3
-
olivenolie plus ekstra til stegning50 g
-
sejfileter skåret i stykker500 g
-
vand500 g
-
salt1 tsk
-
rasp400 g
Savoy-ris
-
olivenolie30 g
-
fed hvidløg2
-
savoykål skåret i stykker150 g
-
salt1 tsk
-
ris, langkornet250 g
-
vand800 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
25.3 g
Kalorie
1741 kJ /
416 kcal
Tuk
15.6 g
Sacharidy
43.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hvid fisk
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení