Zařízení & příslušenství
Cremet torsk
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 portioner
Suroviny
-
løg i kvarte200 g
-
olivenolie70 g
-
kartofler skåret i skiver (5 mm)600 g
-
vand100 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
torskefileter uden skind og ben, skåret i stykker (3 cm)500 - 600 g
-
sorte oliven90 g
-
mælk400 g
-
smør i tern65 g
-
hvedemel60 g
-
fiskebouillon, terning (til 0,5 l)1
-
muskatnød, stødt eller efter smag2 knivspidser
-
fløde, cirka 48 %200 g
-
rasp100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
23.4 g
Kalorie
2591 kJ /
619 kcal
Tuk
40.8 g
Sacharidy
39.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hvid fisk
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Stegte nudler med rejer
Žádné hodnocení
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1hod. 15min.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Havbras med krydderolie
Žádné hodnocení
Laks med grøntsagssovs
Žádné hodnocení
Burger af havtaske og laks
Žádné hodnocení
Fiskeburger
Žádné hodnocení
Laks med aromaer ved 50°C
Žádné hodnocení