Cremet torsk

Cremet torsk

4.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 45min.
6 portioner

Suroviny

  • løg i kvarte
    200 g
  • olivenolie
    70 g
  • kartofler skåret i skiver (5 mm)
    600 g
  • vand
    100 g
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • torskefileter uden skind og ben, skåret i stykker (3 cm)
    500 - 600 g
  • sorte oliven
    90 g
  • mælk
    400 g
  • smør i tern
    65 g
  • hvedemel
    60 g
  • fiskebouillon, terning (til 0,5 l)
    1
  • muskatnød, stødt eller efter smag
    2 knivspidser
  • fløde, cirka 48 %
    200 g
  • rasp
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 23.4 g
Kalorie 2591 kJ / 619 kcal
Tuk 40.8 g
Sacharidy 39.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše