Zařízení & příslušenství
Pear and blue cheese risotto
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1294.6 mg
Protein
15.6 g
Kalorie
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Tuk
30.2 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
13.5 g
Sacharidy
68.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Signature Risottos
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Asparagus and saffron risotto
35min.
Warm Mediterranean couscous salad
30min.
Zucchini soup
25min.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7hod. 25min.
Beetroot risotto
35min.
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min.
Saffron arancini
25hod. 25min.
Salmon and fennel risotto
30min.
Cauliflower soup with bacon dust
35min.
Sunny gazpacho
25min.
Asparagus risotto
40min.
Milanese risotto
25min.