Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1294.6 mg
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Asparagus risotto
40 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Keine Bewertungen
Brie, speck and walnut risotto
25 min