Pear and blue cheese risotto
TM6 TM5 TM31

Pear and blue cheese risotto

4.0 (41 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g brown onion, cut into pieces
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 50 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 tsp salt
  • 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
  • 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
  • 1 ½ tbsp unsalted butter

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2618.3 kJ / 623.3 kcal
Protein
15.6 g
Sacharidy
68.8 g
Tuk
30.2 g
Nasycený tuk
13.5 g
Vláknina
3.6 g
Sodík
1294.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty