Pear and blue cheese risotto

Pear and blue cheese risotto

4.0 44 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • brown onion cut into pieces
    60 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    50 g
  • water
    700 g
  • salt
    1 tsp
  • Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)
    200 g
  • pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
    200 g
  • unsalted butter
    1 ½ tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1294.6 mg
Protein 15.6 g
Kalorie 2618.3 kJ / 623.3 kcal
Tuk 30.2 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 68.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...