Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1294.6 mg
Alternativní recepty
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Beetroot risotto
35min
Risotto verde
45min
Asparagus risotto
40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Salmon and fennel risotto
30min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Crab linguine
30min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min