Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g brown onion, cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 50 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp salt
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (1 cm)
- 200 g pear, peeled, cored and cut into pieces (1 cm)
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2618.3 kJ / 623.3 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 30.2 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1294.6 mg
Alternativní recepty
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Asparagus risotto
40 Min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Mushroom risotto
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Salmon and fennel risotto
30 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.