Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g d'oignon rouge
- 65 g de poivron jaune, épépiné et coupé en morceaux
- 35 g de piment Güero frais (env. 1 piment), épépiné
- 35 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau, coupée en morceaux de taille moyenne
- 115 g de jus de citron vert
- 250 g de tomates, coupées en quartiers
- tortillas de maïs, coupées en lamelles et frites pour le service
- citron vert, en fines tranches pour le service
- coriandre fraîche, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 525 kJ / 125 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fettuccine al ragù
1 Std. 10 Min
Bulgogi de bœuf
1 Std. 25 Min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 Std. 45 Min
Tortilla au piment poblano et au poulet
40 Min
Pozole Blanco
1h 5min
Salade de bœuf à la citronnelle
30 Min
Soupe asiatique aux champignons - Souvlaki de poulet et poivron, riz
1h 5min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50 Min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
50 Min
Pâtes au poulet tikka masala
45 Min
Spaghetti de Sichuan
50 Min