Kompatibilní verze
Poulet à l'orange, fenouil et romarin, riz aux raisins secs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 brins de romarin frais, équeutés
- 600 g de poulet, en morceaux
- le jus de 2 oranges
- 1 orange, en tranches
- 300 g de fenouil, en lamelles
- 1000 g d'eau
- 200 g de riz
- 30 g de raisins secs
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 dk
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1 godz. 45 min
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1sa
Brochettes de dinde marinées et caramélisées au pamplemousse
55 dk
Saumon à l'orange et couscous au brocoli
35 dk
Poulet rôti, salade de haricots blancs au pesto de roquette
1sa
Tarte amandine aux pommes et poires
50 dk
Poulet rôti et ses légumes
1 Std. 10 Min
Salade de thon, haricots et avocat
20 dk
Soupe de crevettes aux vermicelles
30 Min
Ragoût de dinde à l'ail
40 dk
Salade de haricots cannellini
10 Min