Kompatibilní verze
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Knoblauchzehen
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Pfeffer
- 1200 g Hähnchenschenkel, mit Haut (4 Stück à ca. 300 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Tomatenmark
- 6 Wacholderbeeren
- 1 Prise Zucker
- 250 g Rotwein, trocken
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, mit Kräutern
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3814 kJ / 912 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 66 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 861 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1u.
Hähnchen in Estragonsauce
50min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Pikantes Mole-Hähnchen
55min
Geflügel-Ragout von der Keule
1u.
Mafalde mit Ente und Kürbis
45min
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1 godz. 30 min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30 min
Hähnchenbrust Metaxa
1u.
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2 godz. 10 min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min