Cannelloni aux crevettes et fenouil

Cannelloni aux crevettes et fenouil

4.1 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 70 g de concentré de tomate
  • 480 g de tomates pelées
  • 1 c. à soupe de sucre
  • 4 pincées de sel
  • 4 pincées de poivre blanc moulu
  • 250 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 15 cannelloni à garnir
  • 1 fenouil coupé en deux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 50 g de parmesan
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 4057 mg
Protein 127 g
Kalorie 11734 kJ / 2788 kcal
Tuk 93 g
Vláknina 37 g
Nasycený tuk 59 g
Sacharidy 339 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...