Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de concentré de tomate
- 480 g de tomates pelées
- 1 c. à soupe de sucre
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de crevettes cuites, décortiquées
- 15 cannelloni à garnir
- 1 fenouil, coupé en deux de taille adaptée à la grande goulotte
- 50 g de parmesan
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 11734 kJ / 2788 kcal
- Protein
- 127 g
- Sacharidy
- 339 g
- Tuk
- 93 g
- Nasycený tuk
- 59 g
- Vláknina
- 37 g
- Sodík
- 4057 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de poireau, panais et saumon
1 godz. 15 min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5 min
Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes
50min
Tarte filo au chou-fleur et au mascarpone
1h 10min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1 godz.
Merlan et purée de céleri-rave
35min
Roulés de poireau farcis au poulet
55min
Lotte crémeuse au safran
3h 35min
Bar au caviar d'aubergine
1h 30min
Tatin d’aubergine aux graines
3h
Lieu à la crème de petits pois
50min