Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de concentré de tomate
- 480 g de tomates pelées
- 1 c. à soupe de sucre
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 250 g de crevettes cuites, décortiquées
- 15 cannelloni à garnir
- 1 fenouil, coupé en deux de taille adaptée à la grande goulotte
- 50 g de parmesan
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 11734 kJ / 2788 kcal
- Protein
- 127 g
- Sacharidy
- 339 g
- Tuk
- 93 g
- Nasycený tuk
- 59 g
- Vláknina
- 37 g
- Sodík
- 4057 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1 Std. 35 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Tarte asperge, amande et comté par Eric Guérin
1h
Epaule de chevreau roulée au pesto
1 Std. 10 Min
Boulettes de veau au citron, courgettes et sauce au yaourt
40min
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2h 15min
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25min
Carottes à la marocaine
40min
Bar au caviar d'aubergine
1 Std. 30 Min
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Gratin de pomme de terre et céleri-rave
1 Std. 10 Min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1h 50min