Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 brins de persil frais
- 70 g de carotte, coupée en morceaux
- 300 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 950 g d'eau
- 4 pavés de saumon frais
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- ½ cube de bouillon de volaille
- 50 g d'échalotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3131.8 kJ / 748.8 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 41.5 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 14.5 g
- Sodík
- 940 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30min
Salade de petits pois au jambon et aux œufs - Poulet aux légumes et sauce moutarde
45min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30min
Gratin de poisson et fruits de mer, béchamel végétalienne
1h 30min
Bagel en 3 ingrédients
35min
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35min
Cassoulet toulousain
1 Std. 40 Min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min