Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 brins de persil frais
- 70 g de carotte, coupée en morceaux
- 300 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 950 g d'eau
- 4 pavés de saumon frais
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- ½ cube de bouillon de volaille
- 50 g d'échalotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3131.8 kJ / 748.8 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 41.5 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 14.5 g
- Sodík
- 940 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50min
Spaghetti de courgette aux crevettes et sauce au citron
25 Min
Jambalaya de poulet
40 Min
Salade de brocoli et pomme au bœuf
25 Min
Aiguillettes de dinde au blé et sauce crémeuse à l'orange
30 Min
Salade bulgare chopska
15 Min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Salade de petits pois au jambon et aux œufs - Poulet aux légumes et sauce moutarde
45 Min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1 Std.
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Moussaka grecque
1h 20min