Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 brins de persil frais
- 70 g de carotte, coupée en morceaux
- 300 g de lentilles vertes du Puy, sèches
- 950 g d'eau
- 4 pavés de saumon frais
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de bleu d'Auvergne, en morceaux
- ½ cube de bouillon de volaille
- 50 g d'échalotes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3131.8 kJ / 748.8 kcal
- Protein
- 51.3 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 41.5 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 14.5 g
- Sodík
- 940 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Pâte à tarte en 3 ingrédients
50min
Salade bulgare chopska
15min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1h
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1h 20min
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1h
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1h
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30min
Jambalaya de poulet
40min
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1h 20min
Tarte au saint-nectaire
50min
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50min