Braised Cod with Thyme and Lemon
TM6 TM5 TM31

Braised Cod with Thyme and Lemon

3.6 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g courgettes
  • 100 g carrots
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 25 g unsalted butter, diced
  • 75 g white wine
  • 1 lemon, 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)
  • 2 sprigs fresh thyme
  • 1 fresh bay leaf
  • 4 white fish fillets, skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 500 g boiling water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
805 kJ / 193 kcal
Protein
19.6 g
Sacharidy
3.5 g
Tuk
11.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty