
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g svinemørbrad skåret i strimler (2 cm x 4 cm)
- 20 g soyasauce
- 30 g sesamolie, koldpresset
- 2 fed hvidløg skåret i tynde skiver
- 2 forårsløg
- 40 g ristede peanuts, saltede
- 10 g korianderblade, friske
- 100 g løg halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
- 200 g gulerødder skåret i skiver (5 mm)
- 1 gul peberfrugt (ca. 180 g), skåret i stykker (2 cm)
- 400 g kokosmælk
- 100 g vand
- 1 - 2 tsk gul karrypasta efter smag
-
1
tsk fiskesauce
nebo 1 tsk havsalt - ½ tsk sort peber, stødt
- 250 g broccoli delt i buketter
- 120 g tykke hvedenudler (fx instant nudler, brækket i kortere stykker)
- 1 tsk majsmel
- 1 - 2 spsk vand
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 456 kcal / 1915 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Kartoffelmos med kødsovs og gulerod
50 min
Dampet kylling med feta- og kålsalat
Brak ocen
Cider-saltede svinekoteletter med æbledressing
2 godz. 20 min
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
1 godz.
Kødboller i tomatsauce med ris
Brak ocen
Sursøde spareribs
Brak ocen
Sticky sesamkylling
40 min
Farsbrød
Brak ocen
Kyllingestrimler i tomatsauce (tinga de pollo)
30 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen