Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Schwarze Bohnen, getrocknet
- 1200 g Wasser und 6 EL zum Anrühren
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Beef Jerky, in Stücken
- 50 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, fein gewürfelt
- 30 g Öl
- 400 g Rindergulasch
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Paprika de la Vera
- 2 TL Oregano
- 1 TL Thymian
- ½ TL Bohnenkraut
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 100 g Kasseler, durchwachsen, gewürfelt (3 cm)
- 100 g Chorizo, halbiert, in Scheiben (2-3 cm)
- 100 g Mettwurst, geräuchert, halbiert, in Scheiben (2-3 cm)
- 6 TL Speisestärke
- 350 g Kidneybohnen, aus der Dose, abgetropft
- 350 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1604 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 min
Kimchi
120 Std.
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1 Std. 30 Min
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Szechuan-Spaghetti
50 min
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Kimchi
144 godz.
Szechuan-Pfeffer-Pulver (花椒粉)
15min
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min