
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 170 g)
- 40 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
-
1
EL brauner Zucker
nebo 1 EL Honig - 1 EL Paprika edelsüß
-
¼ - ½
EL Chili, gemahlen nach Geschmack
nebo 1 rote Chilischote, frisch gehackt - ½ TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
-
1
TL Knoblauch, gemahlen
nebo 1 Knoblauchzehe gehackt - 500 g Möhren in schrägen Stücken (ca. 3 cm)
- 80 g Butter in Stücken
- 40 g Ahornsirup
-
1
TL Thymian, getrocknet
nebo 1 TL frische Thymianblättchen - 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer
- 1200 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 491 kcal / 2056 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 561 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1h 30min
Kalbseintopf im Brot
6h 30min
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Sous-vide Apfel
1h 15min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2h 10min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1h 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min