Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Hähnchen-Oberschenkel, mit Haut (à ca. 170 g)
- 40 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
-
1
EL brauner Zucker
nebo 1 EL Honig - 1 EL Paprika edelsüß
-
¼ - ½
EL Chili, gemahlen, nach Geschmack
nebo 1 rote Chilischote, frisch, gehackt - ½ TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
-
1
TL Knoblauch, gemahlen
nebo 1 Knoblauchzehe, gehackt - 500 g Möhren, in schrägen Stücken (ca. 3 cm)
- 80 g Butter, in Stücken
- 40 g Ahornsirup
-
1
TL Thymian, getrocknet
nebo 1 TL frische Thymianblättchen - 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer
- 1200 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2056 kJ / 491 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 561 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Putenbrust mit Zitrusfrüchten
3h 30 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30 min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 Std. 10 Min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1h 30 min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40 min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Ochsenbäckchen
5h
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1h 20 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min