Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 21 oz carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- ½ - 1 oz shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1 ½
oz sunflower oil
nebo 1 ½ oz vegetable oil - ½ - 1 oz apple cider vinegar, to taste
- ½ oz lemon juice
- 2 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 350.2 mg
Alternativní recepty
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min
Hummus
10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Lemon Orzo
40 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min