Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
- 8 oz fennel bulb, cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
- 4 oz yellow onions, cut into pieces (approx. ½ med. onion)
- 2 oz carrots, cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
- 2 garlic cloves
- 4 tbsp olive oil, divided
- 1 - 2 tsp ground cumin, to taste
- 10 sprigs fresh lemon thyme, leaves and tender stems
- 32 oz vegetable broth
- 3 oz kale, stems removed (approx. ½ bunch)
- 1 oz lemon juice, to taste
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 626.9 kJ / 149.8 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 481.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Mushroom Walnut Pâté
5 Min
Asparagus Cream Soup
25min
Tomato Basil Soup
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min