Roasted Cauliflower and Kale Soup
TM6 TM5

Roasted Cauliflower and Kale Soup

4.4 ( 26 hodnocení )

Suroviny

  • 20 oz cauliflower florets (approx. 1 med. head)
  • 8 oz fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
  • 4 oz yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)
  • 2 oz carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
  • 2 oz celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
  • 2 garlic cloves
  • 4 tbsp olive oil divided
  • 1 - 2 tsp ground cumin to taste
  • 10 sprigs fresh lemon thyme leaves and tender stems
  • 32 oz vegetable broth
  • 3 oz kale stems removed (approx. ½ bunch)
  • 1 oz lemon juice to taste
  • 1 tsp salt to taste
  • ½ tsp fresh ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
149.8 kcal / 626.9 kJ
Protein
3.9 g
Tuk
9.7 g
Sacharidy
15.1 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sodík
481.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty