Judías verdes con garbanzos y salmón

Judías verdes con garbanzos y salmón

4.1 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 30 g de avellanas tostadas
  • 400 g de tomates pera pelados, en trozos de 3 cm
  • 50 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
  • 1 cucharadita de albahaca seca
  • 4 pellizcos de sal
  • 800 g de judías verdes cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
  • 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
  • 250 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas salpimentado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 340.6 mg
Protein 21.3 g
Kalorie 1729 kJ / 413 kcal
Tuk 26.7 g
Vláknina 10.2 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...