Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de avellanas tostadas
- 400 g de tomates pera pelados, en trozos de 3 cm
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de albahaca seca
- 4 pellizcos de sal
- 800 g de judías verdes cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 250 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, salpimentado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1729 kJ / 413 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 340.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado, patatas y judías verdes con vinagreta de limón
40 Min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Coliflor gratinada
50min
Ensalada ratatouille
1h
Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro
15min
Salmón al vapor con verduras y arroz
40 Min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30 min
Salmonetes con pisto de verduras
45 min
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45 min
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Pimientos rellenos de arroz integral y aceitunas
1h 15min