Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de avellanas tostadas
- 400 g de tomates pera pelados, en trozos de 3 cm
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 1 cucharadita de albahaca seca
- 4 pellizcos de sal
- 800 g de judías verdes cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- 250 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas, salpimentado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1729 kJ / 413 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26.7 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 340.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45 Min
Menú: dorada con patatas, judías verdes y salsa de tomate (para dos)
45 Min
Guiso de verduras italiano
40 Min
Frittata de carne y verduras
45 Min
Salmón con patatas y calabacín
1 Std. 15 Min
Guiso de lentejas y judías negras con tomate
40 Min
Estofado de pavo al ajillo
45 Min
Tortilla al horno con guisantes
30 Min
Jardinera de verduras a la menta
40 Min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4j 30 menit
Marmitako de salmón
1 Std.